E3 Saxo Bank Classic - Arrangementendossier

Op vlak van VIP Arrangementen heeft de E3 Saxo Bank Classic een reputatie hoog te houden. In eerste instantie kan zij hiervoor terugvallen op haar ongebreidelde klassiekers zoals enerzijds E3 On The Road met haar hoogtepunt in de Willy Naessens Kwaremont Lounge te Kluisbergen en anderzijds de formule E3 Tradition met live rennerspassages op o.a. La Houppe en de Taaienberg.

Voor haar 63e editie wenst E3 Saxo Bank Classic maximaal in te zetten op haar VIP-formule E3 Gastronomy. Hiertoe worden een aantal topchefs uit de culinaire scene uitgenodigd om u samen met hun team een exquise gastronomische lunch aan te bieden in een exclusieve corner van de Saxo Bank VIP Lounge op de E3 Arena te Harelbeke. Wordt ongetwijfeld een aanrader!

Daarnaast worden de dames uiteraard niet teleurgesteld, niet in het minst omwille van de E3 Ladies topformule. Ambiance gegarandeerd op deze unieke voor de dames gereserveerde VIP bus met o.a. rennerspassage inclusief entertainment aan de Holleweg, 3-gangen lunch in Auberge l’Entrecote te Kluisbergen en de live finale te Harelbeke!

Voorts biedt E3 Saxo Bank Classic u uiteraard haar absolute toppers E3 Hof van Cleve, E3 In the Sky en E3 Private dewelke in dit arrangementendossier uitgebreid toegelicht worden.

Het arrangementendossier downloaden - Klik hier

Direct online bestellen

Download VIP arrangementen

Dank aan onze sponsors

Andere E3 Saxo Bank Classic evenementen